سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و گفته‏اند که در روزگار خلافت عمر بن خطاب از زیور کعبه و فراوانى آن نزد وى سخن رفت ، گروهى گفتند اگر آن را به فروش رسانى و به بهایش سپاه مسلمانان را آماده گردانى ثوابش بیشتر است . کعبه را چه نیاز به زیور است ؟ عمر قصد چنین کار کرد و از امیر المؤمنین پرسید ، فرمود : ] [ قرآن بر پیامبر ( ص ) نازل گردید و مالها چهار قسم بود : مالهاى مسلمانان که آن را به سهم هر یک میان میراث بران قسمت نمود . و غنیمت جنگى که آن را بر مستحقانش توزیع فرمود . و خمس که آن را در جایى که باید نهاد . و صدقات که خدا آن را در مصرفهاى معین قرار داد . در آن روز کعبه زیور داشت و خدا آن را بدان حال که بود گذاشت . آن را از روى فراموشى رها ننمود و جایش بر خدا پوشیده نبود . تو نیز آن را در جایى بنه که خدا و پیامبر او مقرر فرمود . [ عمر گفت اگر تو نبودى رسوا مى‏شدیم و زیور را به حال خود گذارد . ] [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :5
بازدید دیروز :4
کل بازدید :4343
تعداد کل یاداشته ها : 5
103/2/28
2:46 ع

 هر لباس مباحی که در دسترس بود می پوشید گاه عبای ساده وگاه عبای راه راه یمنی وگاهی هم روچوش فراخ پشمین.لباس سبز را نیز دوست می داشت، گرچه بیشتر سفید می پوشید ومی فرمود:

                                         ((لباس سفید رابه زندگاه بپوشانید، ومردگان خود رانیز درآن کفن کنید))

در جنگ،قبای آستر دار یابی آستر می پوشید.

عبایی داشت که گاه در خانه وگاه بیرون از خانه، آن راتاکرده،وبرآن می نشست یا می خوابید، گاهی نیز بر زیر اندازی کوچک از لیف خرما می نشست، اما بیشتر برزیر اندازی از جنس بوریا * می خفت و می نشست.

انگشتری نقره ای در انگشت کوچک وچپ می کرد.هرمرکبی را اعم از شتر، اسب، استروالاغ سوار میشد،گاهی هم پیاده وبدون عمامه وکلاه راه می رفت. هنگامی که لباس نو می پوشید، لباس کهنه را به مستمندان می داد و می فرمود:

((هر مسلمانی که از جامگان خویش به مسلمانی دیگر بپوشاند، تاهنگامی

که آن جامعه، آن کس را درزندگی یا پس از آن -، پوشاننده در ضمانت

وپناه و خیر خداوند خواهد بود))


89/11/21::: 1:42 ص
نظر()